Workshops

Vanwege de enorme drukte met taartbestellingen, is het voor ons helaas niet meer mogelijk om op de zaterdagen workshops of kinderfeestjes te plannen.

Basistechnieken Koekjes decoreren met Royal Icing

Koekjes decoreren is dé hit van dit moment!  Van tevoren zijn de koekjes al gebakken, hetzij in een algemeen thema of een thema van een aankomende feestdag.
Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken en het kleuren van de icing.

U leert diverse spuittechnieken voor het decoreren van de koekjes, welke tevens ook heel goed toe te passen zijn voor het decoreren van taarten.
Natuurlijk gaan de door u gedecoreerde koekjes mee naar huis in een doos.
Omdat wij graag iedereen de aandacht geven die hij/zij verdient, plannen wij maximaal 8 personen in voor de workshop Koekjes decoreren.
De kosten zijn € 37,50 per persoon inclusief het gebruik van alle materialen. Daarbij krijgt na afloop iedere deelnemer de gelegenheid om te shoppen in onze winkel waarbij men ook nog 10% korting krijgt op al onze artikelen muv chocolade!

Wilt u liever een besloten workshop met een groepje vriendinnen of collega’s? Ook dat is geen enkel probleem. Een besloten workshop is te boeken vanaf 4 personen.
Gedurende de workshop kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie en thee.

Voor het reserveren van een datum of meer informatie , kunt u contact met ons opnemen via :  Contact

Basistechnieken Taart

Ook is het mogelijk om een workshop “Basistechnieken Taart” te volgen. Hierbij ligt de nadruk op het vullen, afsmeren en het bekleden van de taart met fondant. Na het bekleden kunt u de taart naar eigen wens decoreren met behulp van alle voorhanden materialen.
Omdat wij graag iedereen de aandacht geven die hij/zij verdient, plannen wij maximaal 6 personen in voor de workshop Taart.
De kosten zijn € 37.50 per persoon inclusief het gebruik van alle materialen. Daarbij krijgt na afloop iedere deelnemer de gelegenheid om te shoppen in onze winkel waarbij men ook nog 10% korting krijgt op al onze artikelen muv chocolade!

Wilt u liever een besloten workshop met een groepje vriendinnen of collega’s? Ook dat is geen enkel probleem. Een besloten workshop is te boeken vanaf 4 personen.
Gedurende de workshop kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie en thee.

Voor het reserveren van een datum of meer informatie , kunt u contact met ons opnemen via :  Contact

Op werkdagen alle avonden mogelijk muv vrijdagavond.

Kinderfeestje

vanaf 7 t/m 12 jaar

Samen met de kinderen worden de cupcakes (6 stuks) versierd met fondant. Ieder kind krijgt ook een doosje om de cupcakes veilig mee naar huis te nemen. Eén van de ouders dient aanwezig te zijn. De kosten per kind zijn € 12,50 per kind inclusief het gebruik van alle materialen! Het groepje bestaat uit minimaal 4 kinderen en maximaal 8 kinderen. De duur is tussen 1,5 en 2 uur.

Ook kan men kiezen voor het maken van een boltaartje. Bij deze workshop leren de kinderen hoe ze een taartje moeten doorsnijden, vullen en bekleden. Daarna mogen ze deze naar hartenlust versieren. Het groepje bestaat uit minimaal 4 kinderen en maximaal 8 kinderen. De duur is tussen 1,5 en 2 uur. De kosten van deze workshop zijn € 15,00 per kind.

Bij beide kinderfeestjes is er tussendoor iets te drinken en natuurlijk ook iets lekkers!

Uitsluitend op woensdagmiddag. aanvangstijdstip in overleg.

Bovenstaande workshops en feestjes vinden in onze winkel te Grevenbicht plaats. De workshops (volwassenen) vinden plaats na sluitingstijd op woensdag en starten om 18.30 uur. Andere avond is mogelijk in overleg muv vrijdagavond. Kinderfeestjes worden doorgaans georganiseerd op  woensdagmiddag.

Voor meer informatie omtrent één of meerdere van onze workshops, kunt u het contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook altijd even langskomen in onze winkel voor informatie.

Workshops dienen vooraf betaald te worden. Bij annulering tot 24 uur van te voren van de afgesproken datum, wordt het betaalde bedrag voor 75% terugbetaald. Bij annulering binnen 24 van de afgesproken datum of bij het niet verschijnen ten tijden van de workshop, wordt het vooraf betaalde bedrag niet terug betaald.   In geval van overmacht behoudt Angela’s Cupcake Factory altijd het recht om wijzigingen aan te brengen. Mocht deze wijziging de datum betreffen, zal er in overleg een andere datum als alternatief worden aangeboden.