Verzenden en betalen

Betaalopties: Ideal, Creditcard, Paypal, Achteraf betalen via Focus en Bancontact voor onze Belgische klanten en Sofort Banking voor onze Duitse klanten.

Verzenden doen wij met PostNL, verzendkosten pakkepost € 4,95 (tot 31 kg).

,Verzenden naar België en Duitsland doen wij ook met PostNL, verzendkosten € 7,95  (tot 31 kg).

Bestellingen geplaatst vóór 15.00 uur, worden diezelfde dag nog in orde gemaakt en verzonden. Doorgaans wordt het pakket maximaal 2 werkdagen later bij u thuis afgeleverd. Bestellingen voor Duitsland en België zijn 1 dag langer onderweg. Via PostNL ontvangt u ook een e-mail met track & trace code zodat u de voortgang zelf in de gaten kunt houden. Derhalve is het erg belangrijk dat u een juist e-mailadres invoert. Wij gebruiken de e-mailadressen NIET voor commerciële doeleinden!

Bij het verzenden zijn wij altijd afhankelijk van PostNL. Treedt bij PostNL (of buitenlandse postmaatschappij) vertraging op door drukte of andere omstandigheden, dan kunnen wij hier helaas geen verantwoording voor dragen.

Woont u in de buurt, dan kunt u ook kiezen voor de mogelijkheid “ophalen in de winkel”. Bij deze optie worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Indien u iets wilt bestellen en u bent van mening dat dit door de brievenbus past, stuur ons dan gerust vooraf een e-mail. Bestelt u alleen eetbare prints, dan kunt u gelijk kiezen voor de optie Brievenbuspost.  Prints besteld vóór 15.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden mits binnen Nederland. Deze bestellingen gaan ZONDER track & trace en zijn op eigen risico.

Tot slot willen wij u vragen om uw gegevens (adres en e-mailadres) goed te controleren. Bij eventuele vragen e/of opmerkingen zullen wij altijd per e-mail reageren. Indien uw e-mailadres niet juist is, kunnen wij niet reageren en ontvangt u ook geen bevestiging van uw bestelling.

Vragen? Stuur ons een bericht!