Verzenden en betalen

Betaalopties: Ideal, Paypal, Achteraf betalen via Focus voor onze Nederlandse klanten, Bancontact  en Belfius voor onze Belgische klanten en Sofort Banking voor onze Duitse klanten.

Verzenden doen wij met PostNL, verzendkosten pakketpost € 5,50 (tot 23 kg), brievenbuspost  € 3,50. Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 50,00

Verzenden naar België en Duitsland doen wij ook met PostNL, verzendkosten € 8,50  (tot 31 kg). Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 75,00

Extra uitleg omtrent verzending naar België en Duitsland: gezien het gewicht van de afmeting kost het verzenden van eetbare prints (ongeacht of dat nu 1 sheet of  5 sheets zijn) € 8,40 als we dit via brievenbuspost verzenden. U heeft dan geen track & trace waardoor er geen enkele mogelijkheid is om de sheets te traceren.  En helaas was het in het verleden zo dat onze enveloppen met de sheets niet op plek van bestemming (in België en Duitsland) aankwamen. Gezien de extreem hoge kosten van de brievenbuspost en alle risico’s van dien, hebben wij besloten om alleen nog maar met pakketpost te versturen naar België. Het normale tarief hiervoor is  € 13,00. Om onze klanten in België tegemoet te komen, bieden we alle zendingen (zowel brievenbus- als pakketpost) tegen 1 tarief aan, te weten € 8,50. Alles wordt dan met pakketpost verzonden waardoor er een track & trace beschikbaar is.  Hierdoor kunnen wij (en u als klant) altijd het pakket traceren. Het is ons streven om altijd voor de beste methode te kiezen zodat wij garant kunnen staan voor kwaliteit en service.

Bestellingen (paketten) geplaatst vóór 15.00 uur, worden diezelfde dag nog in orde gemaakt en verzonden. Doorgaans wordt het pakket 1 werkdag later bij u thuis afgeleverd. Bestellingen voor Duitsland en België zijn doorgaans 1 dag langer onderweg. Via PostNL ontvangt u ook een e-mail met track & trace code zodat u de voortgang zelf in de gaten kunt houden. Derhalve is het erg belangrijk dat u een juist e-mailadres invoert. Wij gebruiken de e-mailadressen NIET voor commerciële doeleinden!

Bij het verzenden zijn wij altijd afhankelijk van PostNL. Treedt bij PostNL (of buitenlandse postmaatschappij) vertraging op door drukte of andere omstandigheden, dan kunnen wij hier helaas geen verantwoording voor dragen.

Woont u in de buurt, dan kunt u ook kiezen voor de mogelijkheid “ophalen in de winkel”. Bij deze optie worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Prints besteld vóór 15.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden mits binnen Nederland. Deze bestellingen gaan ZONDER track & trace en zijn op eigen risico. We kunnen geen garantie afgeven dat brievenbuspost de volgende werkdag door PostNL afgeleverd wordt. Bestel daarom tijdig!

Tot slot willen wij u vragen om uw gegevens (adres en e-mailadres) goed te controleren. Bij eventuele vragen e/of opmerkingen zullen wij altijd per e-mail reageren. Indien uw e-mailadres niet juist is, kunnen wij niet reageren en ontvangt u ook geen bevestiging van uw bestelling.

Vragen? Stuur ons een bericht!