Eetbare printservice

Als extra service, hebben wij ook een afdrukservice. Wij printen foto’s, logo’s en eigen ontwerpen op eetbaar papier met eetbare inkt. Ook kunt u bijvoorbeeld het favoriete tekenfilmfiguur van uw zoon of dochter naar ons toe mailen. Wij zorgen ervoor dat u een hele mooie taart kunt maken zonder al te veel gedoe. We hebben inmiddels meer dan 100 bestanden van bekende tekenfilmfiguren, kindertv-series etc. Dit voor zowel op taarten als op cupcakes. Voor elk wat wils!

Hiermee geeft u feestelijke hapjes zoals taarten, vlaaien, pannenkoeken, cakejes en koekjes een heel persoonlijk karakter. In een handomdraai verrast u uw gasten met een uniek product zoals taart of cakejes met een fotoprint. De afbeeldingen worden afgedrukt op een A4-sheet. De sheet laat zich eenvoudig knippen, net als papier. Verwijder voor het knippen het plastic beschermvel aan de achterkant. Let op: het knippen dient u zelf te doen.

Per e-mail kan de foto, het logo of het eigen ontwerp doorgestuurd worden. Ook kan het meerdere malen op 1 A4 geprint worden. U dient de maten daarbij exact aan te geven. Heeft u meerdere foto’s of afbeeldingen die op 1 sheet afgedrukt dienen te worden, dan levert u een Word-document aan waar u zelf alle foto’s of afbeeldingen in de goede maat heeft gezet. Hou dan rekening met marges van 1,5 cm. Helaas is het voor is niet  mogelijk om foto’s te bewerken en/of teksten toe te voegen. Daar dient u zelf zorg voor te dragen. De prijzen voor deze service zijn € 4,95 per A4-vel (incl. BTW).

In onze webshop staan ook al diverse eetbare prints die u online kunt bestellen. Het is niet mogelijk om aan deze prints extra teksten te laten toevoegen. Eetbare prints besteld via onze webshop, worden dezelfde dag nog verzonden (indien vóór 15.00 uur besteld). De verzendkosten (NL) voor eetbare prints zijn € 3,75

Bestelde prints per e-mail worden gelijk na ontvangst van de betaling, verzonden naar het opgegeven adres.

We hebben geen kant en klare eetbare prints op voorraad in onze winkel en helaas kunnen we ze ook niet ter plekke voor u maken. Eetbare prints dienen, ook bij afhalen in de winkel,  te allen tijde vooraf besteld te worden. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Eetbare prints kunnen NIET geretourneerd of geruild worden.

Al onze eetbare prints worden verpakt in een luchtdicht plastic zakje. Hier kunt u de prints met een gerust hart voor langere duur in bewaren. Het beste kunt u ze bewaren op kamertemperatuur en in een wat donkere ruimte.

De prints worden per vel verstuurd. Het is voor ons niet mogelijk deze te gaan knippen. Aan de achterkant zit namelijk een beschermvel wat er voor zorgt dat de prints/sheets zonder problemen verstuurd kunnen worden. Door deze te gaan knippen en dan te gaan versturen, worden de prints uitermate kwetsbaar. Het risico dat deze dan beschadigd aankomen is groot. Gelukkig is het knippen heel eenvoudig en knippen de sheets zich als papier. Zorg voor droge handen zodat de eetbare inkt niet kan gaan vlekken.

Ingrediënten:
Zetmelen (E1422, E1412), maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisatoren (E414, E460i), dextrose, emulgatoren (E435, E491, E471), kleurstof (E171), smaakstof (vanilline), conserveermiddelen (E202, E330), zoetstof (sucralose). gluten- en lactosevrij en gecertificeerd Kosher

Bestellen

Bestel via het formulier

Voorkom teleurstellingen en bestel tijdig uw custom prints minimaal 1 werkdag vooraf!