Cupcakes

Door de toegenomen drukte in onze winkel en met de online bestellingen, nemen we (tijdelijk) geen bestellingen aan voor taarten en/ of cupcakes.

Onze cupcakes worden ambachtelijk gebakken met de beste ingrediënten om ze vervolgens met veel liefde en de grootste zorg te versieren. Eventueel pakken wij ze ook graag voor u in. Zo worden cupcakes opeens hele bijzondere, originele en persoonlijke mini-kadootjes…

Verpakt zijn onze cupcakes het ideale (uitdeel) kadootje of het perfecte huwelijks- of kraambedankje. Gooi ook hoge ogen op uw verjaardags-, huwelijks-, communie- of jubileumfeest met cakejes met een persoonlijke boodschap voor uw gasten of versierd in een speciale stijl of thema. Voor elke gelegenheid kunnen er passende cupcakes gemaakt worden door middel van versieringen maar bijvoorbeeld ook door eetbare prints of foto’s.

Bestellen

Cupcakes kunnen besteld worden door contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier, te bellen of gewoon gezellig langs te komen in de winkel.

Wij hebben vakantie van zondag 19 juli tot en met zondag 2 augustus.

Standaardmaat

Ambachtelijk gemaakte cupcakes met topping vanaf € 2.00 per stuk. Standaard cupcakes kunnen worden besteld met een minimum aantal van 6 stuks.

Mini cupcakes

Ambachtelijk gemaakte mini cupcakes met topping vanaf € 1,25 per stuk. Mini cupcakes kunnen worden besteld met een minimum aantal van 12  stuks.

Indien u de cupcakes definitief wenst te bestellen, ontvangt u van ons een verzoek om bedrag over te maken met een bijbehorend factuurnummer. De bestelling is definitief geplaatst indien de betaling bij ons binnen is. Bij aflevering of het ophalen van de cupcakes, is de factuur te allen tijde bijgevoegd.

Bake and more

Houtstraat 75 6127 EC
Grevenbicht

info@bakeandmore.nl
+31(0)46 486 1221

BTW nummer NL001835693B70
IBAN NL31RABO0166202304

Openingstijden winkel:

Ma.13.00 – 18.00 uur
Din. t/m vrij.: 09.30 – 18.00 uur
Za.: 09.00 – 17.00 uur

Contact