Chocolade

Ook kunt u bij ons terecht voor de allerlekkerste bonbons en chocolade!

Onze heerlijke chocolade producten worden geleverd door Geruba Chocolade te Schinnen. Het samenstellen van de perfecte chocolade, bonbon of truffel begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom hebben wij uitsluitend uit UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut, Belcolade en Valrhona. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, doordat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt. Dat proef én zie je.

U kunt bij ons terecht voor met zorg verpakte bonbondoosjes, chocolade cadeautjes voor elke gelegenheid of gewoon even wat lekkers voor uzelf!

We hebben telkens een speciaal assortiment voor de feestdagen en gelegenheden: Pasen, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerst etc. Ook kunnen wij zorgen voor maatwerk. Informeer bij ons in de winkel of vul het contactformulier in.

Onderstaand ziet u een aantal foto’s met diverse chocolade producten. Let op, dit assortiment is wisselend!