Bedrijven

Wilt u uw medewerkers bedanken of bij een gelegenheid verrassen?

Heeft u open dag, een jubileum te vieren of wordt uw nieuwe pand geopend?

Kies voor originaliteit en verras uw gasten een cupcake of met een mega grote taart!

Al onze cupcakes en taarten worden met de grootste zorg gemaakt naar uw wens. Ook is het mogelijk om het bedrijfslogo af te drukken op eetbaar papier en deze te verwerken op cupcakes en/of taart.

Trots zijn we op deze taart voor circa 250 personen ten behoeve van de EMCup, een wedstrijd tussen de Europese Hogere Hotel Managementscholen, locatie Hogere Hotel Management School te Maastricht.

Maastricht School of Management

Gemeentehuis Brunssum

Gemeentehuis Brunssum

Alles is bespreekbaar en (bijna) alles is mogelijk.

Maar wij gaan verder dan alleen cupcakes en taarten! Wat te denken van overheerlijke bonbons met uw logo? Ze zijn los verkrijgbaar maar we pakken ze ook graag voor u in onze mooie bonbondoosjes zodat u ze weg kunt geven als relatiegeschenk.

Offerte

Ook kunnen wij pakketten samenstellen die u als relatiegeschenk kunt geven of als (kerst)presentje aan uw medewerkers. Door ons ruime assortiment in bak- en decoratiematerialen en niet te vergeten ons uitgebreide en exclusieve chocolade-assortiment kunnen we voor elke gelegenheid iets bieden.

Ook bent u uiteraard van harte welkom in onze winkel! Daar kunnen de uw wensen en onze mogelijkheden persoonlijk besproken worden.