Wie is Bake and more

Hoe het allemaal begon

Graag wil ik u ook wat over mezelf vertellen. Mijn naam is Angela Vergoossen en samen met Don en Lars woon ik in Obbicht waar Angela’s Cupcake Factory ontstaan is.

Het idee om echt officieel een onderneming met cupcakes te beginnen, is ontstaan medio 2011. Met heel veel plezier en passie maakte en versierde ik cupcakes. Door alle positieve reacties om me heen op de diverse smaken maar ook op de decoraties, heb ik destijds de knoop doorgehakt om een stapje verder te gaan. De eerste stap was workshops en kinderfeestjes, en dit bij de klanten thuis. Vervolgens kwam er een webshop(je). Omdat het assortiment steeds groter werd en onze huiskamer steeds kleiner, was het tijd om de volgende grote stap te nemen.

En vol trots hebben we op 1 oktober 2012 onze eigen winkel aan de Houtstraat 75 te Grevenbicht geopend met een zeer groot assortiment aan bak- en decoratiematerialen!! Het woordje “nee” kennen we nagenoeg niet. Hebben we het niet in het assortiment, dan gaan we op zoek en bestellen het voor u! En wat te denken van onze overheerlijke chocolade?? Bonbons te kust en te keur, chocolade in alle soorten en maten. Breng een bezoekje aan onze winkel en laat u aangenaam verrassen met wat wij u te bieden hebben.

U bent van harte welkom!!

Webshop of Winkel?

Aan U de keuze!

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan nodig ik u graag uit voor een “rondje” website en schroom niet om het contactformulier in te vullen bij vragen en/of wensen.

Ook TV Limburg heeft opnames gemaakt van onze opening op maandag 1 oktober 2012!

Hier kunt u de reportage zien zoals die is uitgezonden!

Pop-up

Opheffingsuitverkoop!

Sla alvast in voor Sinterklaas en Kerst! | Magazijn moet leeg!Nu 40% online korting op alles voor te bakken en decoreren met kortingscode

SALE40

(muv eetbare prints)

1Bewaren